Credentials: Hilde Skar Olsen, Lunds Tekniska Högskola

Politecnico di Milano - Italien

Type af organisation: Universitet – koordinator af projektet

Universitetets ”Group of Energy Conversion System” er specialiseret i avancerede teknologier til elproduktion fra rene brændstoffer og vedvarende energi. De er især involveret i at designe de innovative CO2-blandinger baseret på erfaringerne fra SCARABEUS-projekterne.

www.energia.polimi.it

Protarget AG - Tyskland

Type af organisation: Ingeniørfirma og EPC-entreprenør

Protarget har erfaring med solenergiteknik og produktionsprojekter i hele verden. De er ansvarlige for balancen i planten og produktionen af den containerplante, der skal sendes til King Saud University for at blive testet.

www.protarget-ag.com

Cobra Instalaciones y servicios S.A. - Spanien

Type af organisation: Industri og EPC-entreprenør

Cobra er en erfaren EPC-entreprenør inden for energi og vedvarende energi med omfattende erfaring inden for udvikling, konstruktion, drift og vedligeholdelse af kraftværker, og leder den økonomiske analyse af det integrerede system samt opskaleringsstudier.

https://www.grupocobra.com/en/

Baker Hughes - Italien

Type af organisation: Industri

Som en del af Baker Hughes tilbyder Nuovo Pignone Srl en stor portefølje af udstyr til energiproduktion, især konkurrencedygtigt turbomaskineri til nye generationer af kraftcyklusser. I DESOLINATION skal de designe den innovative kraftcyklus og det tilpassede turbomaskineri til kraftblokken.

https://www.bakerhughes.com/baker-hughes-italia

Aalborg CSP – Denmark

Type af organisation: Industri

Som førende udvikler og leverandør af innovative vedvarende teknologier, især koncentreret solenergi, og efter at have udviklet det første CSP-drevne afsaltningssystem, er de ansvarlige for at overvåge og støtte udviklingen af anlægget for at sikre dets potentiale for industriel anvendelse efter projektet.

www.aalborgcsp.com

Fraunhofer IKTS - Tyskland

Type af organisation: Universitet og forskningscenter

Fraunhofer Institute for Ceramic Technologies and Systems (IKTS) er en af verdens førende forskningsinstitutioner inden for separationsteknologi, der anvender keramiske materialer. I DESOLINATION er de involveret i designet af Membrane Distillation’s hydrofobe keramiske nanofiltreringsmembran.

https://www.ikts.fraunhofer.de/en/departments/environmental_process_engineering/biomass_technologies/membran_process_techmodeling.html

Cranfield University - Storbritannien

Type af organisation: Universitet

Universitetsteamet repræsenterer Storbritannien i den Europæisk Energiforskningsalliance om Koncentreret Solenergi. I projektet fører de tilsyn med både designet af CO2-kraftcyklussen og dens integration i hele anlægget. De er også involveret i vurderingen af den sociale og miljømæssige indvirkning.

https://www.cranfield.ac.uk/people/professor-chris-sansom-754915

Lunds Universitet - Sverige

Type af organisation: Universitet

Membrangruppen på LU er den førende membranforskningsgruppe i Sverige med mere end 50 års forskning og udvikling af membraner. I projektet vil LUND optimere Fremadrettet Osmose + Membrane Distillation og udnyttelse af spildvarme.

https://www.lth.se/chemeng/

Lappeenranta University of Technology- Finland

Type af organisation: Universitet

LUT School of Energy Systems (LES) er det største forsknings- og uddannelsesmiljø inden for energi på universitetsniveau i Finland. I DESOLINATION vil LUT studere og teste væskedynamik og varmeoverførsel af superkritiske CO2-blandinger, og hvordan man kan bruge dem til at integrere CSP- og afsaltningsprocesser.

https://www.lut.fi/web/en/lut-mikkeli/laboratory-of-bioenergy

Fundación Tekniker - Spanien

Type af organisation: Forskningscenter

Teknikers specifikke mission er at hjælpe den industrielle sektor med at øge sin innovative kapacitet ved hjælp af generering og anvendelse af teknologi og viden. I DESOLINATION-projektet vil de være involveret i udviklingen af en digital tvilling af CSP- og afsaltningssystemet.

https://www.tekniker.es/en

Lulea University of Technology - Sverige

Type af organisation: Universitet

Med en stærk kompetence inden for flere forskningsområder vil LULEA i DESOLINATION-projektet udvikle graduerede keramiske high flux-membraner med høj stabilitet og høj saltafvisning, som vil blive integreret i projektets innovative Fremadrettet Osmose + Membran Distillation afsaltningssystem.

http://www.ltu.se/chemtech

Det tyske teknologiske universitet i Oman - Oman

Type af organisation – Universitet

GUtech vil bidrage til den termodynamiske analyse af begge DESOLINATION’s kraftcyklusser (Brayton- og Rankine-cyklusser) samt til processimulering med kommerciel software og udvikling og opsonisering af saltlagebehandling.

https://www.gutech.edu.om/

Euroquality - Frankrig

Type af organisation: Konsulentfirma

Euroquality er en serviceudbyder, der er specialiseret i innovationsrådgivning og europæisk projektledelse. Euroquality vil være ansvarlig for informationsstyring samt kommunikations- og formidlingsaktiviteter i DESOLINATION-projektet.

https://www.euroquality.fr/

Det Tekniske Universitet i Eindhoven - Holland

Type af organisation: Universitet

TU/e’s projektmedlemmer er eksperter inden for membrandannelse, nanofiltrering og elektrodialyse. De vil samarbejde med andre DESOLINATION-partnere om at udvikle to Fremadrettet Osmose-membraner til afsaltningscyklussen.

http://www.tue.nl/mmp

TEMISTh - Frankrig

Type af organisation: SME

TEMISTh er en numerisk værktøjs- og konceptudviklingsvirksomhed specialiseret i varmevekslere. De vil bringe deres ekspertise inden for design og optimering af varmevekslerkerner og headers for at udvikle innovative og modulære koncepter til DESOLINATION-koblede CSP- og afsaltningsystem.

http://www.temisth.com

Maribor Universitet - Slovenien

Type af organisation: Universitet

Med mange års erfaring inden for membranteknologi vil Maribor Universitet optimere trækopløsningen for afsaltningsprocessen Fremadrettet Osmose + Membran Distillation til DESOLINATION’s koblede CSP + afsaltningssystem.

https://www.fkkt.um.si/?q=node/23

King Saud Universitet - Saudi-Arabien

Type af organisation: Universitet

King Saud Universitets aktive CSP-anlæg i Riyadh vil huse DESOLINATION-demonstrationsstedet, hvor den innovative teknologi, der kobler CSP-kraftcyklusser og afsaltningsprocesser, vil blive testet i 1 år.

https://ksu.edu.sa/en/

University of Bahrain - Bahrain

Type af organisation: Universitet

University of Bahrain er det eneste nationale universitet i kongeriget Bahrain og vil lede undersøgelserne af DESOLINATION-processens overførbarhed og reproducerbarhed for at sikre, at projektets teknologi vil kunne udnyttes i andre GCC-lande.

http://www.uob.edu.bh/en/index.php/colleges/college-of-science/physics

Universitetet i Brescia - Italien

Type af organisation: Universitet

Universitetet i Brescia består af otte afdelinger, der tilbyder kvalitetsprogrammer og konkurrencedygtig forskning. UNIBS vil være involveret i at identificere den mest lovende CO2-blanding, med særlig opmærksomhed på identifikation af forbindelser, termiske egenskaber og komponenters materialekompatibilitet.

http://www.unibs.it

Teesside University - Storbritannien

Type af organisation: Universitet

https://www.tees.ac.uk/

Derby Universitet

Type af organisation: Universitet